Týden hokeje v Kopřivnici

Týden hokeje v Kopřivnici

Dne 26. 1. 2018 v 15:00 otevřel zimní stadion v Kopřivnici své brány všem novým zájemcům o hokejové dovednosti. Akce Týden hokeje byla pořádána ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje a HC Kopřivnice a díky dobré propagaci se zúčastnil velký počet zájemců.

Banner

Zimní stadión zaplnily rodiny s dětmi a všichni se skvěle bavili, jak na ledě, tak na tribunách či ve vestibulu. Rodiče získávali potřebné informace od lidí, kteří již s hokejem nějaké zkušenosti mají (například rodiče, jejichž děti již pravidelně docházejí do hokejové přípravky či asistenti trenérů podávali všechny potřebné informace). Nadšeně si sdělovali své zkušenosti a dojmy.

Již při vstupu všechny vítal kopřivnický maskot akce Týden hokeje Olaf a rozdával dětem sladkosti. Všichni obdrželi také dárkové předměty od ČSLH – hokejové dresy národního týmu, ve kterých mohou pak kluci a holky trénovat a který již dnes mohli hrdě obléct, dále hokejové kartičky a odznak s logem projektu Pojď hrát hokej.

Od 16.00 do 17.00 byla ledová plocha k dispozici všem, kdo si chtěl bruslení či hokej vyzkoušet. Trenér přípravky HC Kopřivnice Marian Kacíř společně se svými 10 asistenty se postarali o to, aby ledová plocha byla plně využita, a to pro ukázky hokejových dovedností hokejistů přípravky a na druhé půlce se věnovali nově příchozím zájemcům. Společně s rodiči nebo pod vedením zkušených asistentů si tak děti mohly vyzkoušet své první hokejové krůčky.

Na závěr se všichni společně vyfotili. Celkem se zaregistrovalo 48 dětí, což klub považuje za skvělé číslo a těší se na další akci.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kopřivnici najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."