Týden hokeje ve Warriors Brno

Týden hokeje ve Warriors Brno

Letos jsme opět pořádali s podporou Českého hokeje náborovou akci „Pojď hrát hokej“, a to v rámci Týdne hokeje. Akce přilákala na zimní stadion na Úvoze na čtyři desítky malých dětí, které si chtěly vyzkoušet tu snad nejúžasnější kolektivní hru na světě – lední hokej.

Banner

Rodiče spolu s dětmi zažili během hodiny a půl nabitý program plný radosti, zábavy i nových informací. Po registraci, kde děti od našich trenérů dostaly pěkné dárky, se utíkaly přezout do bruslí. Rodiče mezitím spolu s trenérem Dominikem Humlem zamířili do školy přímo sousedící se zimním stadionem, kde si vyslechli pár informací o našem klubu Warriors, a taky celkově o Českém hokeji a jím pořádaných akcích.

Ještě před samotným nástupem na led děti s úžasem sledovaly trénink dorostenců. Následovala hlavní část programu na ledové ploše. Tam si děti spolu s trenéry užily spoustu zábavy a radosti. Kromě našich mládežnických trenérů dohlížely na malé hráče i krasobruslařky, které jim asistovaly při jejich prvních krůčcích. Zapojili se i hráči naší extraligové juniorky, kteří chodí pravidelně pomáhat i na tréninky přípravky. Na programu byly různé typy her, jde přeci o to, aby si děti především hrály a odnesly si krásný zážitek. V jedné třetině hřiště zároveň mohli rodiče sledovat ukázkový trénink našich druháčků.

Tato akce se konala na Úvoze již pošesté a jako vždy měla úspěch. Z téměř čtyřiceti dětí se nakonec zaregistrovalo třiatřicet nováčků, což je velmi krásné číslo. Věříme, že se akce všem líbila a přijdou za námi i na následující tréninky.

A ti, kteří akci nestihli, nebo snad byli nemocní, se nemusí bát a mohou přijít na další náborovou akci s Warriors, a to 26. 2. od 17 hodin na zimní stadion Úvoz. Budeme se těšit.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HCM Warriors Brno najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“