Týden hokeje v Litvínově

Týden hokeje v Litvínově

Celorepublikový projekt Pojď hrát hokej opět přivedl děti na led. Ve středu 23. listopadu se na spodním stadionu uskutečnil další ročník náborové akce v rámci Týdne hokeje. Kluci i holky si mohli vyzkoušet, jak vypadá hokejový trénink pro nejmenší plný her a zábavy na ledě. Pozdravit a zahrát si s dětmi přišli také hráči A-týmu Martin Havelka a Jan Strejček.

Banner

Akce se zúčastnilo více než 40 dětí. Malí hokejisté a jejich rodiče byli nejprve seznámeni s tím, jak vypadají hokejové začátky a první kroky v klubu. Promluvil k nim také ředitel Soukromé sportovní školy Pavel Škramlík, který řekl pár slov o vzájemné spolupráci mezi školou a klubem.

Děti si vyzkoušely správný hokejový pokřik i přípravu v kabině. Nejvíc se ale všichni těšili na led! Na programu byly nejrůznější zábavné hry. Někteří potřebovali pomoct se samotným bruslením, ti zdatnější zkoušeli různé triky na bruslích, které zlepšují jejich techniku a koordinaci pohybu.

Na ledě se objevil také maskot Vervák, z A-týmu chemiků si pak přišli s dětmi zahrát obránce Jan Strejček a útočník Martin Havelka.

Děkujeme všem, kteří si přišli užít zábavné odpoledne na ledě s námi a věříme, že se budeme společně vídat na trénincích!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Litvínově najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."