Týden hokeje v Soběslavi

Týden hokeje v Soběslavi

Ve středu 23. 11. 2022 proběhla na zimním stadionu v Soběslavi ve spolupráci s Českým hokejem celorepubliková akce Týden hokeje, které se zúčastnilo celkem 22 nových dětí. Tato akce byla tentokrát medializovaná, a tak byl součástí programu i maskot Ťuk, moderátor, kameraman a také legenda českého hokeje Lukáš Zíb.

Banner

Celý program byl zahájen v 17:00 hodin nově online registrací dětí. Zaregistrovaným dětem byly předány všechny věcné dárky a dále pro ně byl připraven doprovodný program. Děti si mohly vyzkoušet hráčskou i brankářskou hokejovou výstroj, vyfotit se s maskotem Českého hokeje Ťukem, zhlédnout prezentaci klubu či navštívit hokejovou střelnici, kde se pěkně zahřály. Dále pro ně byl připraven i ukázkový trénink žáků na ledě.

Posléze se všechny zaregistrované děti za doprovodu rodičů oblékly do náborových dresů a doprovázeny maskotem Ťukem vyrazily k programu na ledě. Nejdříve si vyzkoušely první krůčky na ledě a pak byly rozděleny do družstev dle individuálních dovedností. Čekal na ně zábavný program na ledové ploše plný různých her.

Na závěr programu proběhlo focení všech zúčastněných osob. Děti i rodiče si připravený program užili a hodnotili ho velice kladně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Soběslavi najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."