Týden hokeje v Kadani

Týden hokeje v Kadani

Na zimním stadionu v Kadani se v rámci Týdne hokeje konal již podesáté nábor s heslem Pojď hrát hokej.

Banner

Akce začala v 16:00 registrací účastníků, kterých se přihlásilo celkem 8 (vinou karantén jsme bohužel dostali od rodičů spoustu omluvenek). Náboru se zúčastnili též hokejisté 3. třídy SK Kadaň, kteří předváděli hokej v praxi modelovým utkáním v minihokeji. V prostorách VIP proběhla prezentace, která představila lední hokej a klub SK Trhači Kadaň.

Rodičům byla ukázána hokejová výstroj. Byla rozebrána finanční stránka hokeje. Na pravou míru bylo uvedeno, že hokej není finančně tak náročný, jak si lidé myslí.

Děti byly oblečeny za pomoci klubových dorostenců. Program na ledě trval něco přes hodinu a děti si jej náramně užily. Vyzkoušely si základy bruslení, střílení na branku a spoustu drobných her. Program na ledě byl zakončen společným focením.

Kdo se nemohl akce zúčastnit, může přijít kdykoliv jindy v níže uvedených dnech. Nábory v Kadani probíhají pravidelně každou středu (15:45), čtvrtek (17:00) a o víkendu v sobotu a neděli (8:30). Doporučuje se příchod na zimní stadion třicet minut před začátkem. Více informací na www.pojdhrathokej.cz nebo na www.skkadan.cz.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kadani najdete zde.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“