Týden hokeje v Lanškrouně

Týden hokeje v Lanškrouně

V úterý 25. 1. 2022 proběhla na hale Bóži Modrého akce Týden hokeje z projektu Pojď hrát hokej, kde si nově příchozí děti mohly vyzkoušet první hokejové krůčky pod vedením trenérů.

Banner

V úterý 25. 1. 2022 v 17:00 hodin se na hale Bóži Modrého v Lanškrouně uskutečnila v pořadí už desátá náborová akce v rámci Týdne hokeje pod názvem Pojď hrát hokej. Akce se zúčastnilo 16 malých hokejistů a hokejistek, kterým se věnovalo 7 trenérů a hráči našeho klubu, kteří pomáhali při registraci a oblékání dětí.

Po registraci a převzetí dárků děti zhlédly ukázkové utkání v minihokeji a trénink přípravky. Pak následovala rozcvička v šatně zaměřena na rovnováhu a stabilitu, aby si děti zvykly na brusle. Následoval přesun na ledovou plochu, kde jsme se společně vyfotili a poté si děti vyzkoušely své první krůčky na ledě pod vedením trenérů.

Pro rodiče byla připravena prezentace našeho hokejového klubu, kde se mohli dozvědět více o hokeji a KDY a PROČ právě HOKEJ, a že je to ten správný sport pro jejich dítě.

Všem účastníkům akce děkujeme a těšíme se, že se zase brzy uvidíme!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Lanškrouně najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“