Týden hokeje v Hronově

Týden hokeje v Hronově

Ve čtvrtek 26. září 2019 proběhla v našem klubu v rámci Týdne hokeje již pošesté náborová akce Pojď hrát hokej. Před akcí samotnou jsme letos věnovali zvýšenou pozornost lokální propagaci (letáky a informační materiály i osobní návštěvy v ZŠ a MŠ v Hronově a okolních městech) a doufali ve zvýšení počtu účastníků tradiční akce.

Banner

Již před šestnáctou hodinou se začali scházet první budoucí hokejisté a brzy bylo jasné, že letošní zářijová akce bude v počtu nově registrovaných sportovců do projektu Pojď hrát hokej rekordní. Počet nově příchozích dětí se nakonec k naší velké radosti zastavil na čísle 20.

Pro každého nově zaregistrovaného sportovce byla připravena replika reprezentačního dresu a pro rodiče info o časovém průběhu akce.

Následně si budoucí hokejisty převzali trenéři posíleni o pomocníky z dorostu a zahájili odpolední program rozcvičkou na suchu. Během následující hodiny si děti vyzkoušely trénink na ledě, mohly se podívat na ukázkový trénink nejmladší přípravky a pro rodiče proběhla ve VIP prostorách zimního stadionu informativní schůzka.

Celé sportovní odpoledne proběhlo v příjemné a přátelské atmosféře. S novými členy a příznivci hokejové rodiny se těšíme na shledanou.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Hronově najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“