Týden hokeje s HC Kobra Praha

Týden hokeje s HC Kobra Praha

Poslední lednové nedělní ráno bylo v Braníku zasvěceno tradiční akci Pojď hrát hokej, která tentokrát přilákala rekordní počet mladých nadějí. Na zimní stadion zavítalo celkem 46 dětí – téměř dvojnásob oproti loňskému září!

Banner

Akce byla zahájena krátce po osmé hodině ráno. Všichni malí hokejisté se zaregistrovali, obdrželi malé dárky a po převléknutí byl čas vyrazit na led!

Ledová plocha v Braníku nabídla dětem, které byly rozděleny do šesti skupinek, celou řadu zábavných aktivit – mimo jiné bludiště, prolézačku, sbírání puku nebo jízdu na improvizovaných sáňkách.

Akce proběhla pod dohledem zkušených mládežnických trenérů Jiřího Hájka a Milana Sapíka, kterým asistovala řada hráčů branického A-týmu: Tomáš Šťastný, Ondřej Holý, Dominik Šteiner, Maxim Havrda nebo Matyáš Hrubý.

Kolem půl desáté pak k dětem a rodičům promluvil prezident klubu Miloslav Šeba, který rodičům předal důležité informace ohledně dalšího působení na Kobře. První akce Pojď hrát hokej tohoto kalendářního rohu se na zimním stadionu zúčastnilo 46 dětí, téměř o dvě desítky více než na konci loňského září.

Všem mladým nadějím i jejich rodičům děkujeme a těšíme se na brzkou shledanou!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s HC Kobra Praha najdete zde.

Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "