Týden hokeje v Blansku

Týden hokeje v Blansku

Ve čtvrtek 27. ledna pořádal hokejový klub HC Rytíři Blansko ve spolupráci s Českým hokejem už tradiční náborovou akci v rámci projektu Týden hokeje.

Banner

Na blanenský zimní stadion dorazilo 19 capartů, kteří se bavili pod dohledem nejlepších blanenských mládežnických koučů. Po přivítání a registraci obdržel každý hokejovou láhev, dres a klíčenku s logy Českého hokeje.

Následovalo setkání na ledě a samozřejmě nemohlo proběhnout jinou formou než hrou. Děti vyzkoušely své bruslařské dovednosti. Pro mnohé z nich se jednalo o první krůčky na ledě. Postupně se naučily, jak se správně z ledu po pádu postavit a další potřebné úvodní cviky. Hlavně ale poznaly, že učit se hrát hokej je prima zábava.

Všichni si akci užili a odnesli si s sebou domů spoustu hezkých dárků, ale především spoustu skvělých zážitků. Společně doufáme, že hokej pro ně bude ten správný sport. Malí adepti hokeje byli s programem na ledě na výsost spokojeni. Závěrečná společná fotografie je toho důkazem.

Všechny děti přislíbily, že budou chtít dál trénovat, a že je první hokejové krůčky bavily. To je pro náš hokej dobrá zpráva.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Blansku najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."