Týden hokeje v Sedlčanech

Týden hokeje v Sedlčanech

Dne 18. 9. 2018 se uskutečnila v Sedlčanech akce Týden hokeje, která probíhá ve spolupráci s Českým hokejem.

Banner

Akce začala v 16 hodin, zápis nových členů probíhal do 17 hodin. Zapsalo se 10 nových členů, z nichž všichni obdrželi kartičky, dresy, odznaky a slané sušenky.

Prezentaci celé akce provedl hlavní trenér Roman Chwastek a přednesl informace o oddílu. V prezentaci také informoval o nabídkách oddílu – počty tréninků, zapůjčení kompletní výstroje, finanční náklady na sezonu a ukázka hokejové a brankářské výstroje. Poté byl dán prostor pro dotazy a proběhla volná diskuse s rodiči a zákonnými zástupci.

Během prezentace byly pro děti připravené hry – kuželky, slalom s hokejkou, střelba na branku na suchu a další zábavné aktivity. Odměnou jim byla sladkost.

V 16:15 hodin se sešly děti s trenéry na ledu. Na třetině ledu probíhala ukázka tréninku dětí kategorie 3. tříd a minihokeje tři na tři. Nováčkové byli rozděleni do třech skupin: děti, co bruslí s oporou, bruslaře bez opory a zdatnější bruslaře. Dětem s oporou se věnovalo sedm trenérů a děti se seznamovaly s prvními krůčky na ledu. Děti bez opory již zvládaly jednodušší hry, např: hru na rybáře, Mrazíka či veverky. Zdatnější bruslaři hráli rychlejší hry; honěnou, hry na zloděje a policisty či soutěže v přenášení puků z jednoho bodu do druhého. Nakonec si děti mohly zastřílet na brankáře.

Během akce jsme se kolektivně fotili. Celá akce byla ukončena v 17:45 hodin společným pokřikem a informacemi o dalším tréninku.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sedlčanech najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“