Týden hokeje v Tachově

Týden hokeje v Tachově

Dne 20. 9. 2018 proběhla na zimním stadionu v Tachově akce Pojď hrát hokej, kterou navštívilo 10 nových dětí. Jsme moc rádi, že se jí zúčastnil také bývalý vynikající hokejový reprezentant a mistr světa Jiří Kučera.

Banner

Děti jsme přivítali a uvedli na stadion. Po celou dobu registrace panovala velmi příjemná atmosféra. Trenéři našeho klubu informovali rodiče a děti o celém programu.

Po registraci proběhla prezentace našeho klubu, kterou vedl Mgr. Pavel Hrůša. Současně s prezentací proběhla s dětmi ukázka přípravy mimo led. Děti si vyzkoušely např. hry nebo zábavná cvičení.

Po této zábavné části přišlo to, na co všichni netrpělivě čekali, a to začátek ukázkové tréninkové jednotky. V očích malých dětí bylo vidět velké očekávání a napětí. Celý hodinový ukázkový trénink proběhl v příjemné a radostné atmosféře. Děti si vyzkoušely zábavné hry na ledě či základy bruslení.

Tréninková jednotka byla zakončena radostným pokřikem a společnou fotografií.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Tachově najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“