Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Akce "Pojď hrát hokej" se v rámci Týdne hokeje zúčastnilo v Poličce celkem 10 dětí, z toho 5 z nich přišlo podruhé.

Banner

Při registraci jsme každého rodiče v krátkosti seznámili s projektem "Pojď hrát hokej". Předali jsme letáky k propagaci ledního hokeje a letáky s termíny školičky bruslení. Dětem jsme dali dárky (samolepky, placky, sušenky, omalovánky) a po vyplnění přihlášky dresy. V bufetu si mohly napsat na dresy jména, prohlédnout si poháry, medaile, fotografie ze současnosti klubu, ale i ty z historie, včetně vystavených dresů a starých výstrojí a hokejek.

V rámci prezentace ledního hokeje byly promítnuty klubové fotografie, powerpointová prezentace a propagační video. Představena byla hokejová výstroj a informováno bylo i o termínech bruslení. Seznámili jsme rodiče s finanční stránkou hokeje - členskými příspěvky, cenou výstroje, podporou ze strany Českého hokeje na vybavení či možností zapůjčení výstroje nejen v začátcích, ale i dalších letech.

Po převlečení pokračoval program na ledě. Děti se seznamovaly s ledem, přičemž některé bruslily s hrazdičkou a jiné bez ní. Na ledě se hrály hry, zkoušela obratnost i střelba na brankáře. Program na ledě trval asi padesát minut.

Následovalo společné focení všech účastníků včetně rodičů.

Propagace akce Týden hokeje proběhla v regionálním tisku, na plakátech a letácích ve školách a školkách. Počet příchozích nás přesto poněkud zklamal.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.