Týden hokeje v Sedlčanech

Týden hokeje v Sedlčanech

Dne 24. září 2019 jsme od 16 hodin pořádali akci Týden hokeje. Na zimním stadionu v Sedlčanech jsme pro děti připravili různé hry a soutěže a rodičům poskytli informace o této akci a vedení klubu TJ Tatran Sedlčany.

Banner

Letošní rok jsme se více věnovali propagaci této akce. Navštívili jsme školky v Sedlčanech a okolí, dále 5 základních škol, kde jsme informovali o akci, vyvěsili informační plakáty a rozdali informační letáky. V informačním centru města Sedlčan jsme zařídili světelnou reklamu na náměstí v Sedlčanech, která informovala širší veřejnost o této akci každý den celých 14 dnů před jejím konáním. Informace také proběhla skrze místní sedlčanské noviny. Umístili jsme informační letáky na tři různé facebookové stránky.

Přes všechnu snahu nám na akci přišlo 14 nováčků a z toho 10 se jich přihlásilo. Jsme rádi i za 10 nováčků a budeme se snažit, aby je to mezi námi bavilo.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sedlčanech najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“