Týden hokeje v HC Lední medvědi Pelhřimov

Týden hokeje v HC Lední medvědi Pelhřimov

Tradiční akci v rámci programu Týden hokeje uspořádali Lední medvědi ve spolupráci s Českým hokejem pod názvem Pojď hrát hokej. V pondělí 23. září přišly na zimní stadion v Pelhřimově více než čtyři desítky dětí, přičemž drtivá většina z nich se akce zúčastnila poprvé.

Banner

Akci zahájil předseda spolku HC Lední medvědi Pelhřimov pan Radek Procházka, který přítomné seznámil s chodem klubu. Ke slovu se také dostala trenérka náboru paní Olga Šebestová, která má na starost školičku bruslení. Poté se představil i Libor Bezděk, coby trenér nejmenších hokejistů, kteří přicházejí právě z již zmiňované školičky bruslení. Po vzájemné rozpravě přišla na řadu akce na ledě, kde se děti poprvé seznamovaly s ledem za asistence hráčů z pelhřimovského A-týmu a dalších mládežnických trenérů.

Tato akce se konala pod záštitou Ledních medvědů již pošesté a znovu přilákala spousty nových dětí se zájmem o tento sport. Pevně věříme, že se s mnohými uvidíme i při školičkách bruslení, neboť ohlasy byly pouze kladné a jsme rádi, že můžeme malým sportovcům nabídnout tento nádherný sport.

Touto cestou bychom chtěli poděkovat jak Českému hokeji za podporu mladých hokejistů, tak všem rodičům a trenérům za jejich pomoc při organizaci této akce a v neposlední řadě také malým sportovcům, bez kterých by to nemělo smysl.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC Lední medvědi Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“