Týden hokeje v Domažlicích

Týden hokeje v Domažlicích

V pátek 25. 1. 2019 od 16 hodin proběhla na zimním stadionu v Domažlicích znovu náborová akce v rámci Týdne hokeje, která měla mezi dětmi i jejich rodiči opět velmi dobrý ohlas. Akce se zúčastnilo celkem 15 dětí ve věku 3-7 let, z toho bylo 10 chlapců a 5 dívek. Všichni příchozí se zaregistrovali do projektu Pojď hrát hokej.

Banner

Akce probíhala podle předem naplánovaného scénáře. V prostorách zimního stadionu byli všichni přivítáni vedením klubu a po zaregistrování účastníci obdrželi dresy a drobné dárky poskytnuté ČH. Rodiče byli informováni o organizaci a programu celé akce. 

Děti si mohly nejprve od 16 hodin vyzkoušet v rámci aktivit mimo led střelbu a práci s hokejkou či hokejovou rozcvičku. Před programem na ledě pak proběhla prezentace rodičům.

Program na ledě začal v 17 hodin. Nováčci, z nichž většina stála na bruslích poprvé, absolvovali zábavný program a vyzkoušeli si některé dovednosti na ledě. Na jedné třetině probíhal současně vzorový trénink 3. třídy a poté ukázka minihokeje.

Celý program byl zakončen společnou fotografií zúčastněných. Do celé akce zapojeno celkem 8 trenérů a dalších 10 pomocníků. Všem patří ten největší dík. Na viděnou na ledové ploše v barvách klubu HC Domažlice! 

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Domažlicích najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.