Týden hokeje s HC Střelci Jindřichův Hradec

Týden hokeje s HC Střelci Jindřichův Hradec

V neděli 23. 9. se náš klub již popáté zapojil do celorepublikové akce Českého hokeje „Týden hokeje“ s mottem „Pojď hrát hokej“.

Banner

Lední hokej jako národní sport v posledních letech nabývá na popularitě a bylo to vidět i tentokrát na stadionu Jana Marka v Jindřichově Hradci. Led zaplněný začínajícími hokejisty, malými pokročilými bruslaři a také nově příchozími dětmi – to byl náš cíl, který se nám daří dlouhodobě plnit.

Pro všechny byl připraven zábavný program, jehož úkolem je seznámit všechny příchozí s tím, co lední hokej vůbec obnáší. Názorná video prezentace a vlastní program na ledě proběhly velice úspěšně a děti s nadšením hltaly své trenéry a instruktory, kteří se jim zábavnou formou pokoušeli vysvětlit základy bruslení a hokejových dovedností.

Do akce se aktivně zapojila i řada rodičů, zcela v souladu s klubovou filosofií – klub si rodiče spoluvytvářejí sami v rámci demokratického fungování HC Střelci. Přiložené fotografie jsou toho důkazem.

Obliba ledního hokeje v našem městě roste. S přispěním Českého hokeje se budeme dále snažit o to, aby tento krásný sport mohl u HC Střelci v nejlepších podmínkách provozovat každý, kdo o to bude mít zájem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s HC Střelci Jindřichův Hradec najdete zde.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“