Týden hokeje v Sedlčanech

Týden hokeje v Sedlčanech

Dne 25. ledna 2022 jsme pořádali od 16:00 hodin akci Týden hokeje. Na zimním stadionu v Sedlčanech se tato akce konala již poosmé. Pro děti jsme připravili hry a soutěže, rodičům zase poskytli informace o této akci a vedení klubu TJ Tatran Sedlčany.

Banner

Na začátku akce rodiče vyplnili formulář pro přihlášení svého dítěte do akce Týden hokeje v našem oddílu. Poté se společně s dětmi seznámili s povinnostmi, vedením tréninků a všeho, co se týká ledního hokeje.

Poté se děti odebraly na ledovou plochu. Byly pro ně připraveny k zapůjčení brusle, helmy, chrániče i rukavice. Při vstupu na led si je pro bezpečí všech zúčastněných děti převzali trenéři a asistenti. Ti nejmenší nováčci dostali hrazdičku pro snazší pohyb na ledové ploše. Pro děti se zkušenostmi na ledu byly připraveny různé hry.

V průběhu celé akce se děti fotily. Na konci se udělala společná fotka, aby měli všichni zúčastnění památku na tento den.

Všem zúčastněným náš oddíl TJ Tatran Sedlčany děkuje a těší se na další spolupráci. Dětem přejeme spoustu krásných hokejových a sportovních zážitků.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sedlčanech najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.