Týden hokeje v HC Motor České Budějovice

Týden hokeje v HC Motor České Budějovice

HC Motor České Budějovice ve spolupráci s Českým hokejem pořádal v sobotu 26. listopadu na II. ledové ploše Budvar arény náborovou akci Týden hokeje – Pojď hrát hokej, která měla za úkol přivést děti k lednímu hokeji.

Banner

Akce byla zahájena v 9:00 registrací příchozích dětí s rodiči v prostorách druhé plochy. Během registrace si mohly děti zastřílet na střelnici v nadchodu mezi první a druhou plochou. Po registraci všech účastníků proběhla krátká prezentace klubu, která děti seznámila i s tím, co obnáší být malým hokejistou.

Od 10:00 byl na programu ukázkový trénink malých Motoráků ročníku 2013 pod dohledem trenérů. Následovala děkovačka směrem ke střídačce, kde už netrpělivě čekaly oblečené děti.

Program na ledě poté probíhal od 10:30 do 11:30. Po prvních krůčcích na ledě proběhla na středovém kruhu krátká rozcvička, poté na ledě následovalo sbírání puků a tenisáků. Po sesbírání veškerých věcí jsme rozdělili děti podle bruslařských dovedností do čtyř skupin. Jedna skupina závodila ve štafetových závodech dvojic, druhá skupina hrála drobné hry, třetí projížděla opičí dráhu a čtvrtá pilovala základy bruslení formou zvířátek. Závěrečná část akce proběhla ve středovém kruhu, kde jsme děti plné dojmů vyzpovídali a pak se společně vyfotili.

Po programu na ledě proběhla ještě krátká autogramiáda hráče „A“ týmu Filipa Přikryla a v 11:45 náborová akce Pojď hrát hokej skončila.

Nábor chlapců ročníku 2016 a 2017 probíhá celou sezonu 2022/2023. Veškeré informace najdete v sekci Náboru nebo u trenéra Mgr. Jakuba Čelikovského (tel. 776 631 602, e-mail: celikovsky@hcmotor.cz).

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Českých Budějovicích najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.