Týden hokeje v Milevsku

Týden hokeje v Milevsku

Dne 24. ledna 2018 se na milevském zimním stadionu uskutečnila akce Týden hokej. Středeční odpoledne bylo na milevském zimním stadionu živěji než jiná odpoledne. HC Milevsko 2010 totiž uskutečnil náborovou akci konanou v rámci projektu Pojď hrát hokej.

Banner

Pro propagaci klub využil materiály poskytnuté ČSLH. Prezentační návštěvy trenéra mládeže všech školek v Milevsku a v blízkém okolí, výlep plakátů a rozdání propagačních letáků přivedlo na zimní stadion tentokráte 15 nových dětí. Rodiče své ratolesti zaregistrovali do projektu Pojď hrát hokej a Hokejka. Asistenti pomohli s podpisem dresu, který děti dostaly jako dárek a upomínku na tuto akci.

Rodiče s dětmi zhlédli ukázku minihokeje v podání hráčů HC Milevsko 2010 třetích tříd. Po ukázce následovala připravená prezentace. V jedné šatně trenér mládeže povídal dětem o hokeji, ukazoval hokejovou výstroj, v druhé šatně předseda klubu seznámil rodiče s hokejovou historií v Milevsku. Představil hokej jako kolektivní sport, který pomáhá k všestrannému rozvoji dětí. V prezentaci ukázal, kdy a jak s hokejem začít, že hokej je dnes s pomocí klubu dostupný, že je hokej díky moderní výstroji bezpečný.

Po prezentacích, se děti obuly do bruslí, nasadily helmy a šly na led, kde je čekali trenéři, hráči A týmu HC Milevsko 2010 a dříve předvádějící hráči. Trenéři si pro děti připravili v oddělených sektorech zábavné hry. Akce byla zakončena společným fotografováním. Podle vyjádření rodičů, kteří přivedli své ratolesti, byla akce dobře připravena a děti se dobře pobavily. Poděkování patří všem, kdo se na přípravě a realizaci této akce podíleli.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Milevsku najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “