Týden hokeje v Trutnově

Týden hokeje v Trutnově

Dne 20. 9. 2018 se v čase od 16.00 do 18.00 hodin uskutečnila na zimním stadionu v Trutnově náborová akce Týden hokeje, která proběhla pod záštitou ČSLH v rámci projektu Pojď hrát hokej a klubového managementu pod vedením Jaroslava Řeháka.

Banner

Akci vedení klubu hodnotí jako méně zdařilou, zúčastnily se jí pouze 4 malé děti, které byly doprovázeny 7 rodiči. Pro rodiče nových dětí byla nejdříve provedena prezentace v klubovně zimního stadionu. Zde se rodiče dověděli nejzákladnější věci o trutnovském hokeji. Rodičům bylo mimo jiné sděleno, že mají možnost si od klubu bezplatně zapůjčit hokejovou výstroj pro své děti, což rodiče velmi přivítali. Dále byla rodičům prezentována struktura a funkčnost trutnovského klubu a dále způsob spolupráce s ČSLH v rámci materiálního zabezpečení. Závěrem bylo rodičům prezentováno, proč je dobré hrát právě hokej.

Dále pokračoval program na ledě, který byl v časové dotaci 60 minut. Nejdříve byla provedena ukázka tréninku kategorie třetích tříd, během kterého se čtyřem dětem věnovali tři trutnovští trenéři a dva hráči z juniorky. Dále byla na jedné třetině hřiště provedena ukázka minihokeje. Na závěr celé akce došlo ke společnému focení.

V rámci komunikace s rodiči těchto dětí bylo z jejich strany přislíbeno, že se zapojí do tréninkových jednotek v náborové kategorii a převzali si kontakt na činovníky HC Trutnov.

V rámci marketingu byla tato akce zveřejněna v centru města Trutnov na světelném banneru obchodního domu Máj do tamní ulice Horská, a dále prezentována v lokálním tisku Trutnovinky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Trutnově najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“