Týden hokeje v Jaroměři

Týden hokeje v Jaroměři

V rámci Týdne hokeje organizovaného Českým hokejem proběhla ve čtvrtek 27. 1. 2022 na zimním stadionu v Jaroměři akce Pojď hrát hokej.

Banner

Na jaroměřský zimní stadion dorazily více než dvě desítky nejmenší capartů, kteří si společně s dalšími dětmi ze školičky bruslení a hokejové základničky užili nejen zábavný program na ledě.

Akci předcházela informační kampaň na základních a mateřských školách, v médiích i na sociálních sítích. Samotnou organizaci zabezpečovali dobrovolníci z řad rodičů, funkcionářů a trenérů mládežnického klubu HCM Jaroměř.

Po registraci účastníků proběhla prezentace akce Týden hokeje a oddílu HCM Jaroměř. Následovalo převlékání dětí a pestrý program na ledě. Během registrace probíhal současně ukázkový zápas v minihokeji.

Na ledě si děti mohly na šesti stanovištích vyzkoušet střelbu na nejmenšího brankáře, házení míčků na terč, překážkovou dráhu, prolézačku a další hry. Úplným začátečníkům byly k dispozici hrazdičky a pomocníci z řad jaroměřských mládežnických hráčů.

Odměnou nám za vynaložené úsilí při organizaci akce byly rozesmáté děti a spousta zážitků, které si děti odnesly z našeho zimního stadionu. Společně doufáme, že hokej pro ně bude ten správný sport.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Jaroměři najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“