Týden hokeje ve Žďáru nad Sázavou

Týden hokeje ve Žďáru nad Sázavou

SKLH Žďár nad Sázavou uspořádal Týden hokeje 22. 1. 2019 od 16:00 do 18:00. Na akci se registrovalo 37 dětí.

Banner

Této akci předcházela poměrně rozsáhlá informační akce na stránkách klubu, světelné tabuli města, v autobusech i v regionálním televizním kanále. Bylo vylepeno 50 plakátů a rozdáno 250 propagačních letáčků do školek, 1. a 2. tříd ZŠ a na dopoledních hodinách bruslení, které klub pořádá ve spolupráci se školami již druhý rok.

O hladký průběh akce se staralo 10 trenérů mládeže, 2 pomocníci z řad mladších a starších žáků a tři pomocnice u registrace. Prezentace pro rodiče začala v 16.20 a trvala 15 minut, mezitím děti zabavil David Pazourek střelnicí a nechal děti vystřelit si na brankáře starších žáků. Přihlášku vyplnilo 37 dětí ve věku 4-8 let.

Hřiště mezitím trenéři rozdělili na pět sektorů, které byly zaměřeny výhradně na hry. Ke konci předvedli malí „plamínci“ krátkou ukázku toho, co se v dosavadní kariéře naučili. Závěrečného focení se zúčastnilo zhruba 37 dětí a 12 organizátorů. Akce měla mezi rodiči dobrý ohlas.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Žďáru nad Sázavou najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."