Týden hokeje v Ostrově

Týden hokeje v Ostrově

Dne 19. 09. 2017 se na zimním stadionu v Ostrově uskutečnila náborová akce Týden hokeje. Akce se konala pod záštitou ČSLH.

Banner

Hokejový klub HC Čerti Ostrov zorganizoval akci velmi zodpovědně a potřebnou propagaci náboru provedl v mateřských školkách v Ostrově a blízkém okolí, jakož i na základních školách v Ostrově. Propagační materiály byly vystaveny v prostorách zimního stadionu.

Vedení HC Čerti Ostrov zajišťovalo propagaci a prezentaci klubu veřejnosti. V rámci propagace této akce byl opakovaně pouštěn velmi zdařilý klip Pojď hrát hokej, který dodal ČSLH. Místostarostka města Ostrov paní Ilona Leupold se zúčastnila prezentace jako čestný host. Za sportovní část náboru byl odpovědný hlavní trenér mládeže HC Čerti Ostrov pan Radek Škarda, který vypracoval harmonogram této události dle metodického doporučení ČSLH.

Ostatní trenéři a pracovníci a hráči klubu pomáhali s přípravou této akce. Jako demonstrátoři byli vybráni žáci klubu HC Čerti Ostrov (rok nar. 2008-2010). Klub podobné akce kvituje a domnívá se, že tyto a podobné akce jsou velmi potřebné k nárůstu hokejové základny ostrovského klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Ostrově najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“